Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (2.75 secunde)
Despre UNIQA UNIQA Insurance Group opereaza pe piața romaneasca din 2008, oferind toate formele de asigurari de bunuri, de raspundere si de persoane.
Lucian Mandruta vine pe o pozitie de conducere la Mediafax Group, scrie in exclusivitate paginademedia. El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group.
Potrivit Biroului de presa al Guvernului, Tariceanu detinea actiunea incriminata la Prima Broadcasting Group de la infiintarea fostului post Radio Contact, iar valoarea de vanzare a acesteia, de 10.000 de euro, deriva din faptul ca ii conferea drept de preemptiune pentru restul titlurilor.
Incepand din 1996, cand a infiintat Paradigm Research Group (al carui directorul executiv este), el s-a adresat guvernului si a solicitat ca, la nivelul Congresului SUA, sa fie organizate audieri deschise ale unor fosti militari si angajati CIA, care pot depune marturie privind activitati ale extraterestrilor pe care le-au constatat ei insisi.
Un alt social-democrat, Gabriel Tufeanu - Regia de Exploatare a Filmelor - , cumuleaza prin firmele sale, Gemeeni Film, Gemeeni Group, Mediator Group si Industrial Development Group, pierderi de peste 3 miliarde de lei vechi, in timp ce democrat-liberalul Ioan Toanchina (foto), propus la Unitatea de Administrare Judeteana ANIF, se "lauda" cu pierderi de peste 8 miliarde de lei vechi la SC Gedvec SA.
un covor Belgian oferit de Gecor Group - Bojtor Laura - Oradea; cate un set de bucatarie oferit de Gecor Group - Fele Adalbert si Köllõ Ottilia - Oradea;
Potrivit unui studiu efectuat recent de compania Gfk Group, puterea de cumparare a romanilor este printre cele mai scazute din Europa. ... Potrivit studiului Gfk Group, daca in Polonia o persoana cheltuieste 28% din totalul veniturilor pe mancare, in Romania procentul este dublu.
Compania americana "Yankee Group", care se ocupa de analize de piata, considera ca PlayStation 3, produs de Sony, va fi lider pe piata consolelor de noua generatie in America de Nord.
PRAMAC GROUP, Italia; ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP, China; ... MASTERFIELD INVESTMENT GROUP, SUA; NDA SA, Romania. Scrisorile depuse de potentialii investitori nu au caracter angajant.
Chinezi si indieni, interesati de uzina La firmele enumerate se adauga nume mai putin cunoscute, cum ar fi HORVATH Holding Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS HOLDING Grecia, SKODA HOLDING Cehia, dar si BHART HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China.
Întotdeauna când iei un credit într-o moneda diferita de cea nationala exista un risc valutar“, au declarat surse autorizate din BRD Group Craiova. ... În plus, cursul euro-leu i-a avantajat pe toata perioada verii“, au adaugat surse din BRD Group Craiova.
În cazul unui deces sau în caz de invaliditate, clientul este executat de plata ratelor“, au declarat surse autorizate de BRD Group Craiova.
În cazul unui deces sau în caz de invaliditate, clientul este executat de plata ratelor“, au declarat surse autorizate de BRD Group Craiova.
In urma semnarii unui contract pe termen lung intre ArcelorMittal Galati si firma germana Linde Group, fabrica de oxigen de pe platforma siderurgica, unde lucreaza 240 de persoane, va fi preluata din luna iunie de noul partener de afaceri al Combinatului.
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi.
Rodipet Group considera aprobat tacit contractul pentru privatizarea Rodipet de catre AVAS si va actiona in instanta Autoritatea daca aceasta nu semneaza procesul de predare-primire, a declarat ieri directorul general adjunct al companiei, Florin Lungoci.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI. ... Recent, a avut loc fuziunea dintre Baxi Group si De Dietrich Remeha Group.
Premiile puse in joc de BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, impreuna cu OBI Romania, au fost vanate de aproape 80,000 clienti ai magazinelor OBI.
'Doua mari companii chineze, China State GRID si Shanghai Construction Group, sunt interesate sa participe la realizarea unor proiecte in parteneriat public in Romania.
Racaru a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca in urma cu doua saptamani compania Infra Group, avand ca asociati Romstrade si Blue Air, a semnat un contract de consultanta financiara cu Lufthansa Consulting pentru proiectul noului aeroport ce va fi construit la 20 de kilometri sud de Capitala.
google-analytics.com